Mail: office@fortebg.com  Телефон: 0889-633-133

 

                Форте Мюзик е компания с повече от 20 годишна история и традиции в продажбите на музикални инструменти и аксесоари, озвучителна техника и ефектно осветление. Ние сме една от водещите фирми в България. Имаме четири собствени магазина – в Благоевград , София,

Варна и Русе, два склада и партньорска мрежа от над 20 дилъри в цялата страна.

Благодарение на дългогодишния си опит и безброй доволни клиенти, Форте Мюзик се превърна от едно малко благоевградско магазинче, в един уважаван и обичан бранд. Компанията ни си партнира с производители, които се отличават на световния пазар с качествените си продукти, установени ценности, история и коректни отношения.

Добрите отношения с нашите доставчици и преди всичко любовта ни към музиката са основата на нашия бизнес, както и на доверието, което сме изградили с клиентите ни. Някои от фирмите, с които работим са Shure, RCF, Robe, L’acoustics, Fender, Rotosound, Stagg, Cordial, Meinl, LAG, Orange, Klotz, Midas, Turbosound, Klrak teknik, Lab Grupen, Blackstar, Flare, HK audio, Kordz, Blustream, Medeli, Premier, Vandoren и Xilica.

Освен физическите си магазини, Форте Мюзик има онлайн магазин – Muzikalen.bg и е добър партньор с рентал компанията – Rental Media Group – www.rmg.bg

www.muzikalen.bg е водещият онлайн магазин за музикални инструменти и озвучителна и осветителна техника в страната. Магазинът разполага с над 7000 продукта и предлага най-конкурентните цени на българския пазар.

Рентал Медия Груп е една от водещите компании за озвучаване и отдаване на озвучителна и осветителна техника под наем, в България. Компанията предлага техническо обезпечаване на събития от всякакъв вид и мащаб, както и дългосрочен наем на техника за озвучаване, ефектно осветление, LED екрани, мултимедия, сценични конструкции. Някои от имената доверили се на нашия рентал са Iron Maiden, Guns’n’Roses, Halloween, Foreigner, Tiesto и много други.

Във Форте Мюзик вярваме, че в основата на успехът ни е правилната комуникация с клиентите и партньорите, приятелското отношение и любовта на целия екип към единствения универсален език – музиката.

Ето защо, един от нашите приоритети е да вдъхновяваме младите музиканти, като им предоставяме висококачествени продукти на конкурентни цени, експертно мнение и помощ при избора, а професионалните музиканти – с техника, която се цени на световно ниво и носи енергията и историята на едни от най-великите музиканти в света.

Пътят от малкото магазинче в Благоевград, до изграждането на бранд с добро име в този бранш, знаят само основателите на компанията, които за ваша изненада, също са музиканти! Това са Васил Янакиев и Емил Янакиев.

Вероятно ще може да видите Васко, ако посетите магазина ни в Благоевград. Негов приоритет са музикалните инструменти и аксесоари, той подбира, поръчва и отговаря за вноса на най-подходящите, съвременни и иновативни продукти.

Емил отговаря за озвучителната техника , ефектното осветелине и LED екраните. Офисът ни в София е неговият втори дом. Работата му е да подбере най-добрите продукти на най-достъпни цени, както за домашно кино така и за огромен клуб, мултифункционална зала или стадион.

Но, това, че те имат различни отговорности, не бива да ви подлъгва. Когато става въпрос за вземането на решения и партньорство с нови фирми, винаги ще ги видите заедно, работейки в екип, градейки бъдещето на компанията.